Bucuresti, RO
Cuvinte care te inspira

Doar dacă…“Cel mai des folosite cuvinte pe care le-am auzit în cei peste 25 de ani de consiliere a persoanelor nefericire sunt: „doar dacă” (if only):Doar dacă aș fi avut…Doar dacă tatăl meu….Doar dacă aș fi putut…Doar dacă ar fi nu aș fi ales…” spunea un psihiatru american citat de Brian Tracy.Aceste cuvinte exprimă regrete cu privire la trecut. …sunt o ancoră care ne ține acostați în port, departe de orizonturile în care am putea naviga. …stăpâni ce ne subjugă în sclavia neputinței și a iresponsabilității noastre. …indicatoare spre falimente trecute care încăSEE DETAILS <span class="more-link-hove...

Continue Reading
Cuvinte care te inspira

Trăiesc între două culturi și știu că nici în România, nici în US nu mă regăsesc în întregime. Asta mă frustrează uneori, dar îmi amintește că sunt călător spre o altă patrie. Interesant este că integrarea acolo nu se face după ce ajungi, ci înainte.

Continue Reading
Cuvinte care te inspira

Indiferent de ceea ce simți și auzi în jur, propune-ți ca astăzi să mai alergi un tur, să mai parcurgi 20 de mile.

Continue Reading
Cuvinte care te inspira

Indiferent cât de ciudat sună, cea mai sigură cale spre rezolvarea problemelor financiare este dărnicia (ăsta este unul dintre misterele lăsate de Dumnezeu).

Continue Reading
Cuvinte care te inspira

„Adi, dacă ceea ce faci nu-ți aduce rezultatele pe care le aștepți, atunci trebuie să te oprești și să te întrebi: ‘ce nu fac bine?’.” Asta-mi spunea Art, omul care mi-a influențat cel mai mult viața.

Continue Reading
PREVIOUS POSTSPage 1 of 7NO NEW POSTS